Alt andet end tomgang

13. juli 2013

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Shaka Loveless fik æblerne rystet af træerne på Skarø

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der var absolut intet som indikerede tomgang, da Shaka Loveless lørdag aften erobrede den store scene på Lovein – Skarø Festival.
Alt hvad der nærmest kunne kravle og gå var kørt i stilling foran scenen i æblehaven på Vestergaard, da den 29 årige dansk-amerikaner Shaka Loveless entrede scenen med sit band. Og allerede fra første taktslag blev der i den grad skudt så meget energi af, at ingen kunne være i tvivl om at dette var festivalens absolutte topnavn.
Det var en yderst veloplagt Shaka Loveless som publikum kunne betragte på scenen. Som en kåd vår-hare sprang han dansende og syngende rundt, og efterlod ikke andet end et stort behov for bare at ville have mere. 
Med blot ét år på bagen siden succes-singlerne ‘Tomgang`og ‘Ikke mere tid´, som begge udkom i 2012 – og solgte platin, har Shaka Loveless fået sit navn solidt naglet fast på den danske rap-reggae – R&B scene. Og de færreste som oplevede bandets optræden på Lovein, kan overhovedet være i tvivl om, at vi i fremtiden vil komme til at høre meget mere til dem.
Højdepunktet kom cirka midt i koncerten, da Shaka Loveless spillede mega-hittet ´Tomgang` fra debutpladen af samme navn. Et nummer som med kanonfart røg til tops på hitlisterne, og som i april 2012 blev P3´s Uundgåelige.

Lovein beviste med Shaka Loveless, at den lille festival på Skarø har taget skridtet et par trin mere op af stigen, i at kunne præsentere navne som bare har rigtig meget at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php