Første Forsøg overraskede på Skarø Festival

14. juli 2013

(Foto: mitsvendborg.dk)

Første Forsøg holdt flot debutkoncert på Lovein

AF CHRISTIAN DAN JENSEN


‘Hippedi Hoppedi Stereo Musik’.. overraskelser kommer altid på en festival. Og på Lovien – Skarø Festival var dette heller ingen undtagelse. En af de helt store overraskelser var orkestret Første Forsøg, som lørdag først på aftenen holdt deres debut-koncert på scenen i Hip-teltet.

Orkestrets frontmand hedder Rasmus Vincent. Han skriver alt materialet selv, synger på dansk og spiller guitar i Første Forsøg.

– Jeg laver hjemmelavet folkepop med et øre for det sangbare og et øje for det der foregår. Sangene fortæller en personlig historie eller en historie om en person. Sikkert om en du kender, fortæller Rasmus Vincent, da mitsvendborg.dk traf ham umiddelbart inden han gik på scenen med de øvrige ‘forsøgspersoner’ i bandet.
Koncerten i Hip-teltet forløb som en fortælling om livets finurligheder, hvor publikum op til flere gange trak på smilebåndene af Rasmus Vincents selvironiske tekster.  Musikken bar meget tydeligt præg af reggae, men der var bestemt gjort plads til stabil guitar-tråd fra leadguitaristen Jan Schønemann, som yderst velspillende lagde små perler på lyrik-vejen fra Rasmus Vincent.
Første Forsøg havde i øvrigt lavet sangen ‘Søde Mennesker’ specielt til Lovein – Skarø Festival. Hør den her

Se billeder fra koncerten her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php