Kulturbutikken åbner den 1. august 2013

23. juli 2013

Kulturbutikken åbner den 1. august 2013
Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg åbner Kulturbutik – officiel reception torsdag 1. august kl. 17-18

Kulturbutikken har, fra 1. august 2013, åbent paå alle hverdage kl. 11-15, tirsdag til kl. 18 og lørdage kl. 11-13. I Kulturbutikken er der mulighed for at købe billetter og gavekort til Borgerforeningens vifte af forskellige arrangementer, der i efteråret tæller bl.a. Caroline Henderson, åh Abe, Bent Fabricius Bjerre, Johnny Madsen, Troels Kløvedal og Led Zeppelin Jam.

I Kulturbutikken kan du også få info om lån af udstillingsfaciliteter, lokaleleje og meget mere.

åbningen af Kulturbutikken markeres med en reception torsdag kl. 17-18, hvor Borgerforeningen byder på en lille forfriskning – alle er hjertelig velkommen.

Formanden for Udvalget for Kultur og Planlægning, Bruno Hansen, åbner officielt Kulturbutikken.
Svendborgs forskellige foreninger og organisationer kan gratis låne kulturbutikken, og på den måde få ’kontortid’, til gavn og glæder for medlemmer og andre interesserede.
– Senior-Info og Historisk Samfund for Fyn har allerede fast kontortid i kulturbutikken og det er vores mål, at mange andre foreninger og organisationer vil gøre brug af faciliteterne i Kulturbutikken, siger Majbritt Kjærulff, der er medlem af bestyrelsen i Borgerforeningen og ansvarlig for opstarten af Kulturbutikken.
– Bedre faciliteter – lige ved byens torv – fås ikke. Kulturbutikken ligger på Kulturtorvet på 1. sal i Borgerforeningen. Kulturtorvet kan ligeledes bruges af foreninger, organisationer og alle andre borgere, der ønsker et gratis mødested, tilføjer hun.

 

Ønsker du at booke Kulturtorvet, til et møde, en uofficiel sammenkomst eller andet, så kan du komme forbi Kulturbutikken eller sende en forespørgsel til mail@borgerforeningen.info  

Mødre-grupper, strikkeklubber, skakklub og andre lokale netværk mødes tit og ofte på Kulturtorvet, hvor der også sker mange andre ting. I øjeblikket udstiller elever fra Svendborg Erhvervsskoles dekoratørlinje – alle er velkommen til kigge forbi, der er gratis adgang.

Mad, kaffe, kage m.v. købes i Kulturcafeen. I øvrigt er det gratis at låne både Kulturbutik og Kulturtorv og der er altid gratis adgang til skiftende udstillinger, i Borgerforeningen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php