Meget mere mitsvendborg.dk – helt gratis til dig

27. juli 2013

DOWNLOAD mitsvendborg.dk – MAGASIN august

 

Sommer over Svendborg – og nyt mitsvendborg.dk – MAGASIN på gaden. Kan det blive ret meget bedre?
 

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan pokker mitsvendborg.dk kan blive ved med at finde alle de gode positive historier fra Svendborg. Svaret behøver jeg ikke lede længe efter. Det er faktisk blot at slå ørerne ud, åbne øjnene og suge Svendborg dybt ned i lungerne. Og så er det ellers bare om at holde styr på udåndingen.

Det nye magasin er på gaden første august, men som altid kan du allerede nu downloade det her på mitsvendborg.dk

Denne gang kan du blandt andet læse om hvordan det gamle fællesværksted på Frederiksøen bliver forvandlet til en teater-scene, når BaggaardTeatret opfører deres nye forestilling Svendborg Mit Liv. 
Du kan også læse om en ‘gammel’ Svendborg-rockdreng, som i nu 20 år har krænget sin inderste sjæl ud, med hjælp fra sine stemmebånd, som Sydfynsk rock ‘n roll sanger.
 Lidt mere stilfærdigt er det når ægteparret Louise Føns og Anders Haaber laver baby-motorik-musik sammen med babybandet, og har stor succes med det ude i det ganske danske land.
 Hvad det handler om kan du også læse i det nye magasin.

Mads Kjær og SvendborgAlliancen kigger ind i fremtiden, og spekulere over hvad den bringer. Og så kan du læse om hvordan unge med en kriminel baggrund hjælpes igang med en uddannelse eller et arbejde, så de ikke falder tilbage i kriminalitet.
80 udøvende musikere, 12 øvelokaler, et af landets bedste spille­steder, en cafe, et mødelokale og et kontor. Alt dette fejrer 20 års fødselsdag på toppen af Møllergade. mitsvendborg.dk fortæller historien om Harmonien.


Kan man tage cykelfærgen til Vindeby?  Ja, det kan man måske gøre i en ikke så fjern fremtid. Ihvertfald bliver der trampet i pedalerne i Svendborg Kommune, som er i fuld gang med at udvikle Svendborg til en rigtig cykel-by. Det kan du læse meget mere om i det nye mitsvendborg.dk – MAGASIN. Ligesom du får at vide hvad Verdens mindste wellness-oase er for noget, hvad GO2Børsen handler om og i hvilken retning kulturen i Svendborg skal gå frem mod 2030.Og så får du, kære læser, sammen med 22.000 brevkasser i hele Svendborg Kommune, ikke mindre end et 12 siders tillæg om SVEND13 – Danmarks Film- og Kulturdage, med spot på de kendte, og de lokal-kendte og med hele programmet for film-festdagene i Svendborg i slutningen af august.

                                        

Rigtig god fornøjelse med mitsvendborg.dk – MAGASIN

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php