By og Land- Sydfyn gør indsigelse mod udvidelsen af Lystbådehavnen

15. august 2008

Download lokalplanforslag
Download Miljøvurdering

Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur for Sydfyn skriver indsigelse til lokalplanforslag 513 og kommuneplantillæg 5.12. omhandlende udvidelsen af Svendborg Lystbådehavn.
By og Land- Sydfyn opfordrer nu med en skriftlig indsigelse, Svendborg Byråd til at tænke sig om en ekstra gang, inden planerne om den massive udvidelse af den runde lystbådehavn gennemføres.
Foreningen henviser bl.a. til Regionplan 2005 hvor den runde lystbådehavn fremhæves som værende bevaringsværdig, og at området kræver særlig hensynstagen. By og Land- Sydfyn påpeger, at de nye forslag ikke lever op til dette. Med en fordobling af lystbådehavnens nuværende areal, beskriver foreningen planerne som værende et massivt angreb på kysten med dens karakteristiske villabebyggelser fra begyndelsen af det forrige århundrede, og på det kystkulturmiljø som den runde havn fra 1935 udgør.
By og Land- Sydfyn udtrykker også skepsis over den trafikale forøgelse i lokalområdet, som udvidelsen vil medføre, med fysisk og visuel forurening som konsekvens.

Læs By og Land- Sydfyns indsigelse her

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php