Skårupskolen afholder Åbent Hus

29. august 2013


Skårupskolen, som er en del af de frie fagskoler, afholder Åbent Hus på Efterskolernes Dag den 29. september 2013 mellem kl. 13 og 16.

 

Skårupskolens hverdag minder rigtig meget om en efterskole, men indholdet er rettet mod den enkeltes faglige og personlige udvikling, som i sidste ende skal gøre dem afklaret omkring deres valg af ungdomsuddannelse. Skolen har 3 erhvervsrettede linjer samt en linje for dem der gør klar til at flytte hjemmefra. Eleverne vælger efter interesse, og kan fx på linjen Parat til erhvervsuddannelse med Mennesker, lære om pædagogik og psykologi, om pleje af ældre og om, hvordan et arbejdsliv fungerer. Derudover undervises der i 10. klasses fag og eleverne kan afslutte med folkeskolens afgangsprøver på FSA og FS10-niveau.

Skårupskolen har etableret et praktiknetværk i Svendborg og omegn, som sikrer at eleverne kan komme ud og afprøve et kommende erhvervsvalg. Derudover deltager eleverne også i brobygning og vejledningsaktiviteter.

 

Åbent hus den 29. September mellem kl. 13-16 – der bydes på lækkerier fra køkkenet, og man kan få en snak med en lærer eller en vejleder om, hvordan et godt skoleår kan se ud for den enkelte. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php