Kærlighed og udsolgte koncerter

27. august 2013

En glad Henning Harder efter en succesfuld 20 års fødselsdagsfest for Harmonien her i week-enden.
(Foto: mitsvendborg.dk)


Harmonien og Spillestedet Harder’s 20 års fødselsdag og tre dages kulturfest blev en kæmpe succes. Festen i Ribers gård gik over al forventning, med udsolgte koncerter og omkring 1000 gæster hen over hele weekenden.

 

– Vi er vildt glade for den store opbakning og alle de enormt skønne mennesker, som gjorde weekenden til en fantastisk fest – men mest af alt er jeg enormt stolt af alle de frivillige. som gav alt, hvad de havde i sig 3 dage i træk, for at skabe en fantastisk fest for Svendborg. Jeg vil også gerne fremhæve musikerne, som har involveret sig i festen og sørget for at skabe sjove konstellationer på scenen og vise fleksibilitet, når der skulle rykkes lidt rundt i dagens lange program – og så skal jeg huske, at sige tak til Svendborg Sparekasse, som valgte at støtte vores arrangement, fortæller daglig leder på spillestedet Harder’s og i Harmonien, Henning Harder

Mandag morgen var kassen ikke gjort helt op endnu, men Henning Harder kan godt love, at festen løber rundt og endda giver et lille overskud til senere arrangementer.


Harmonien får løfte om støtte til udvidelse
Under punktet ”officielle taler” lørdag eftermiddag, fik Formanden for udvalget for Kultur og Planlægning i Svendborg, Bruno Hansen ordet. Han havde gode nyheder med fra udvalget. Et flertal har nemlig besluttet at støtte udvidelsen af Harmonien, så man hurtigst muligt kan komme i gang med at etablere ungdomshus og kulturlokaler i det nedlagte trykkeri i købmandsgården.

Daglig leder Henning Harder er glad for den politiske melding og ser frem til samarbejdet.

 

Læs også:
Fed fødselsdagsfest på Toppen af Møllergade
Sgt.Peppers lonely HARDERS club band 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php