Publikum valgte Trine

28. august 2013

(Foto: mitsvendborg)

 

Se alle billederne

 

Torvet i Svendborg var badet i stjernedrys, da SVEND13 onsdag aften uddelte publikumsfilmpriser i en stor folkefest under Danmarks Film- og Kulturdage.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN


Høje stiletter og velpudsede herre-sko tog turen op ad den røde løber, da den ene kendis efter den anden entrede scenen på Torvet i Svendborg for at modtage publikumspriser. Den store SVEND-fest er skudt igang.

Trine Dyrholm løb med titlen Årets bedste kvindelige skuespiller til SVEND13 i et festklædt og sommerligt Svendborg her til aften. ’Jagten’ blev af publikum kåret som Årets mest populære film og Mads Mikkelsen løb med prisen som Årets bedste mandlige skuespiller for samme film. Hele Danmarks filmpublikum havde stemt i syv kategorier.

Danmarks filmpublikum har valgt!
SVEND13 prisen blev uddelt til årets mest populære film og bedste skuespiller i Svendborg onsdag den 28. august. Festen er publikums, og de har fyldt gaderne i dagen op til prisoverrækkelsen, der blev holdt midt i byen. I alt syv vindere modtog SVEND-statuetten, der blev uddelt for 9. år i træk.

Vinderne blev:

 

Årets mest populære danske film: Jagten

Mest populære danske børnefilm: Otto er et næsehorn

Årets mest populære udenlandske film: De urørlige

Årets mest populære udenlandske børnefilm: Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Årets bedste kvindelige skuespiller: Trine Dyrholm – Den skaldede frisør

Årets bedste mandlige skuespiller: Mads Mikkelsen – Jagten

Årets nye danske håb: Molly Blixt Egelind

 

Kendisgæster glimrede i Svendborg, der var omdannet til Danmarks svar på Hollywood. Ikoner som Nils Malmros, Peter ’Ålen’ Aalbæk, Susse Wold, Søren Pilmark og Bent Mejding indtog den røde løber sammen med tidens hotte navne som blandt andet Birgitte Hjort Sørensen, Søren Malling og Mick Øgendahl. Også nye markante profiler som Roland Møller, Gustav Dyekjær Giese, Sylveester Byder og Molly Blixt Egelind pyntede på festen, der blev skudt af midt i et ugelangt program med film og kultur i fokus.

Popgruppen Panamah overtog efter prisuddelingen og underholdt de tusindvis af mennesker i alle aldre, der fyldte Torvet i Svendborg. Bagefter så de sammen Årets mest populære film ’Jagten’, der som de øvrige vindere var valgt via afstemning på Kino.dk

 

Se alt om SVEND Danmarks Film- og Kulturdage på Svendsvend.dk

 

Læs flere mitsvendborg.dk artikler om SVEND13

Et svar til Publikum valgte Trine

 1. Pia Blohm
  29. august 2013 at 07:48

  7 9 13

  Åh nu har jeg været tæt på de kendte,
  hvor meget andet kan jeg mon forvente,
  kan livet blive større,
  er der mere at gøre,
  har SVENDborg virkelig givet mig alt,
  eller er jeg bare ved at blive kvalt
  hjæælp! ender jeg mon selv på det røde tæppe,
  7 9 13 nej så galt går det nok næppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php