’Mit liv – tilbage til hverdagen’

29. august 2013

 

Holdet for kræftramte Svendborg-borgere stiller med ca. 20 deltagere

Et af de mange hold, som stiller op i ’Stafet for livet’ er borgere, der har eller har haft kræft, og som har deltaget i Svendborg Kommunes rehabiliteringsindsats ’Mit Liv – tilbage til hverdagen’.

Ca. 20 borgere stiller op på ’Mit liv’-holdet i ’Stafet for livet’.  Deltagerne kommer hovedsagelig lørdag fra kl. 10.00 til kl. 12.00, så de kan møde kendte ansigter og støtte hinanden. Holdet består udover de kræftramte og deres familier også af terapeuter fra Svendborg Kommunes Sundhedsafdeling.

De tilmeldte borgere og deres familier kan benytte Sundhedsafdelingens store telt (med navnet Exerzice), hvor de kan slappe lidt af og få sig et glas juice, frugt og lidt chokolade. Ud over hyggeligt samvær vil der være små konkurrencer, hvor man kan vinde f.eks. en T-shirt.

Desuden har ’Mit liv – tilbage til hverdagen’ en stand sammen med Kræftens Bekæmpelses Frivilligrådgivning i Svendborg, hvor man fra kl. 10.00 – ca. 14.30 kan få sig en snak med to medarbejdere, som vil fortælle om ’Mit Liv – tilbage til hverdagen’.

’Jeg holder af hverdagen’ siger Dan Turell i sit digt ’Hyldest til hverdagen’ og netop den gode hverdag er omdrejningspunktet for Svendborg Kommunes rehabiliteringstilbud ’Mit liv – tilbage til hverdagen’. Tilbuddet er til borgere med kræft, KOL, diabetes og hjertekarsygdomme. Formålet med indsatsen er at støtte kronisk syge borgere til at leve det hverdagsliv, de ønsker, og som er godt for dem. 

Stafet for livet foregår den 31. august til 1. September.

Læs mere på www.stafetforlivet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php