Stor maritim simulatorkonference i Svendborg

22. september 2013

 

”Simulation i verdensklasse – gennem mennesker, teknologi og engagement” 

 

SIMAC – Svendborg International Maritime Academy og Maersk Training er i uge 39 medværter for den store, årlige, europæiske, maritime simulatorkonference afholdt af norske Kongsberg Maritime.

 

Både SIMAC og Maersk Training råder over nogle meget moderne simulatorfaciliteter, hvor det er muligt at få træning i de mest moderne maritime simulatorer – f.eks. boreplatformsimulator, drillingsimulator, kransimulator og sammenhængende bro- og maskinrumssimulator – der tilsammen udgør et helt skib og meget andet.

 

Temaet for dette års konference er ”Simulation i verdensklasse – gennem mennesker, teknologi og engagement”, og konferencen vil dermed lægge vægt på alle elementer, der spiller en vigtig rolle for at levere den bedste maritime simulatortræning.

– Vi er meget stolte af at være medværter for konferencen, der er en af de vigtigste begivenheder årligt inden for simulatortræning og erfaringsudveksling. Dette beviser igen, at Svendborg er på det internationale maritime verdenskort, udtaler SIMACs direktør Jesper Bernhardt

 

Konferencen forløber over tre dage fra d. 24. september til d. 26. september med udgangspunkt i Hotel Svendborg og skydes i gang med en velkomst af Svendborgs borgmester Curt Sørensen, SIMACs direktør Jesper Bernhardt, Maersk Trainings Operations Manager Tonny Møller og Kongsberg Maritimes Executive Vice President Ole Gunner Hvamb. Derefter følger tre dages intensivt og spændende program på bl.a. SIMAC og hos Maersk Training for de 150 deltagere.

 

Programmet omfatter oplæg om læringsmetoder og simulationsløsninger, innovation og entreprenørskab samt naturligvis information om de forskellige simulatorer som SIMAC og Maersk Training råder over. Derudover vil både SIMAC og Maersk Training dele erfaringer gennem oplæg og rundvisninger på deres faciliteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php