Grønlandsk musik på Aroma

26. september 2013


Fredag d. 4. oktober kl. 14.30 bliver Café Aroma fyldt med herlig musik fra det høje nord!


Der inviteres til cafékoncert med grønlandske polkaer, Vajgat musik fra 50’erne og fællessange, når harmonikaspilleren Christian Søgaard med Jens Holgersen på kontrabas spiller op med humørfyldt grønlandsk festmusik!

Som ung student købte Christian Søgaard en harmonika og rejste til Grønland. Her lærte han at spille den energiske Kalattuut (grønlandske polkaer) og synge de grønlandske kælesange. Grønlandsturen blev en livsrejse, og Christian har siden spillet med et utal af lokale musikere, turneret over hele øen, skrevet en bog om grønlandsk spillemandsmusik og arbejdet med Grønlands Nationalteater. Han er netop vendt hjem fra Nuuk, hvor han har spillet med sin gode ven, sangeren Rasmus Lyberth og skuespilleren Peter Seeligman fra Teater 2tusind.

Den musikalske rejse til Grønland fortsætter lidt endnu d. 4. oktober på Café Aroma. TIKILLUARITSI – Hjertelig velkommen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php