Coldplay spiller i Borgerforeningen – næsten

30. september 2013

 

A Rush of Coldplay – The true tribute to Coldplay
Fredag d. 4. oktober kl. 20.30
Billetpris kr. 130,- ekskl. gebyr. Siddepladser.
Dørene åbner 1 time før koncertstart.
Arr.: Borgerforeningen.


Med mere end 50 millioner solgte albums og hele 15 radiohits har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

Det danske tribute-band, A Rush of Coldplay, med sin 4 mands besætning har gennem længere tid arbejdet med at genskabe ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt.

”Vi går hele vejen”, udtaler drengene fra A Rush of Coldplay: ”Vores mål er at spille Coldplays musik så tæt på den ægte vare, at hvis du lukker øjnene, tror du, at du er til en Coldplay-koncert”. Udover iørefaldende hits på samlebånd er Coldplay kendetegnet ved en kæmpe lydmur i stil med U2. Måske derfor har U2 omtalt netop Coldplay som deres favoritband.

Danske Coldplay-fans må desværre leve med, at Coldplay kun sjældent gæster Danmark. Det har været medvirkende til beslutningen om at danne A Rush of Coldplay. ”Så må vi jo sørge for, at danske fans kan komme til at opleve Coldplays musik rundt omkring på festivaler og spillesteder”, udtaler A Rush of Coldplay og tilføjer: ”Men først og fremmest handler det om, at vi alle er helt vilde med Coldplay”.

Kort sagt: Er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush of Coldplay…

A Rush of Coldplay består af:
Thomas Sørensen: Vokal/Piano/Guitar
Peter Dorvil: Guitar/Kor
Joel Andersen: Bas/Kor
Jeppe Schaumburg: Trommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php