Vintage Show 27. – 28. september

14. september 2008


www.vintage-show.dk
Bestil din billet til Vintage Show 2008 her

Igen i år kan guitarentusiaster opleve to dage med kræs for kendere, samlere og nysgerrige, når Vintage Show 2008 afvikles i week-enden den 27. og 28. september i Borgerforeningen og Svendborg Teater samt i år også i Byskolens aula.
Vintage Show har de foregangne år været en kæmpe succes, hvor guitarfolk fra hele nordeuropa valfarter til Svendborg for at tilbringe to dage sammen med andre entusiaster og “guitar-freaks” imellem de gamle samleobjekter.
Vintage Show er Skandinaviens største guitarmarked, og der er rigtigt meget at kigge på også for folk som ikke har den fjerneste forstand på guitarer. Der er messestande med guitarbyggere, dygtige musikere som afprøver de sjældne, og ofte meget dyre guitarer, livemusik med danske som udenlandske orkestre på scenen i Svendborg Teater og meget mere.Vintage Show er bestemt værd at besøge – også for dig som aldrig har haft en guitar i hånden.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php