Svendborg Rabbits har ikke tabt pusten

12. oktober 2013

 

AF BRIAN JACOBSEN

Et næsten propfyldt og festklædt Svendborg Idrætscenter dannede torsdag aften rammen om sæsonens første stormøde imellem dansk basketballs store rivaler – Svendborg Rabbits og Bakken Bears.

Begge hold har i sommerpausen haft store udskiftninger i spillertruppen – så det skulle blive spændende at se, hvem der var nået at blive bedst sammenspillet på dette tidlige tidspunkt i grundspillet. Svendborg Rabbits har sagt ”velkommen hjem” til publikumsdarlingen Johnell Smith, som i en årrække var holdets og Basketligaens helt store profil, så det lidt af et scoop at hente amerikaneren tilbage til Sydfyn.

Det blev dog aldrig den helt store aften for Johnell Smith, selvom han i momenter viste, hvorfor sydfynske Rabbits-fans har store forventninger til den lille, spinkle guard.

1.halvleg blev en lidt rodet affære – præget af en del turnovers. Stillingen bølgede frem og tilbage – med Rabbits en smule i teten ved halvleg med 48-42. Specielt bag 3-points-linien var kaninerne skarpe, hvor bl.a. Claus Magaard og Niels Degn Andersen viste stor træfsikkerhed. Bakken holdt dog hele tiden snor i modstanderen og kom aldrig længere bagud end 6-7 points.

I 3. quarter tog gæsterne fra Bakken fat og fik indenfor et par minutter hentet Rabbits-føringen og derfra så århusianerne sig ikke tilbage. Rabbits havde generelt i 2. halvleg svært ved at finde kurven. Nytilkomne William Paul blev utallige gange spillet fri til skud, men missede igen og igen. Bakken vandt 3. quarter med 23-10 og var 7 p. i front inden de sidste 10 minutter.

I sidste quarter fortsatte Bakken det gode spil og fik hurtigt skabt sig et afgørende forspring imod et Rabbits hold, der var løbet tør for kræfter og hvor det var tydeligt, at de mange nye ansigter i truppen manglede at ”finde hinanden”. Slutresultat 77-99.

Topscorer for Rabbits blev Johnell Smith med 15 p. For Bakken stod Brandon Penn for 22 p.

Sæsonen er lang – og der venter flere møder mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears – forhåbentlig rigtig mange når de to hold – hvis alt går som det plejer – igen i år mødes i finaleserien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php