Hverdagsastronauterne på Hansted

29. oktober 2013

Hverdagsastronauterne
Hansted, t
irsdag den 29.10. kl.20:00 

 

Der er spil-dansk-dag i denne uge. Derfor dette orkester, som spiller dansk. HverdagsAstronauterne har gennem de sidste 2 år arbejdet målrettet i skabelsen og etableringen af sig selv som et nyt orkester på den danske musikscene. De fire medlemmer har hver især gennem de sidste 20 år arbejdet som professionelle musikere og har markeret sig som både kompetente og passionerede. De er særdeles anerkendte for deres kunstneriske arbejde i såvel ind- som udland. Sammen har de fundet et helt personligt og unikt musikalsk ståsted. Sangene er på dansk, og de startede egentlig bare som værende kanaler for en masse tanker og bearbejdelser af verden og livet i al almindelighed.

 

Naja Storebjerg: Vocal, keys, ukulele, xylofon og percussion

Perry Stenbäck: Guitar, pedalsteel, banjo, nøgleharpe 

Henrik Kunz: Bass, Kontrabass og kor 

Christine Dueholm: Trommer og kor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php