Sangerinden Billie Koppel gæster Giant Steps

30. oktober 2013

Catbird Trio med sangerinden Billie Koppel i spidsen er på plakaten torsdag d. 31. oktober i Giant Steps
www.giantsteps.dk

 

Fløjlsblød og drømmende musik strømmer ud over årets Spil Dansk Dag

 

På årets Spil Dansk Dag har Giant Steps overladt musikken til en af landets helt særlige og sjældne grupper – nemlig Catbird Trio. En øjenåbner der emmer af inderlighed, mystik og længselsfuld melankoli – som en flimrende jazznoir om døden og kærligheden. Et fløjlsblødt og drømmende univers med elegante og knugende sange fra trioens sangerinde Billie Koppel, der giver mindelser om Billie Holiday, Francoise Hardy og Chris Isaak. Billie Koppel er stort set vokset op på scenen, hvor hun som ganske ung startede med at synge kor i The Savage Rose. Og ingen tvivl om at aftenens stjerne med sin udtryksfulde, hjerteskærende og sanselige vokal er datter af Annisette.

Med sig har hun multiinstrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren. To topmusikere der i den grad svømmer ovenpå og lader deres både rytmiske og klassiske baggrund blomstre i fuldt flor. De to musikalske herrer betjener både klaver, glockenspiel, trompet, trombone, guitar, percussion, violin, cello. mandolin og banjo.

Tilsammen præsenterer trioen en uhørt smuk og helstøbt koncert, som gløder af intensitet. Catbird giver gåsehud og hjertebanken.

Koncerten  finder på Arne B torsdag d. 31. oktober kl. 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php