Sigurd sang med børnene i Vor Frue Kirke

30. oktober 2013

 

1000 børn sang med Sigurd i Vor Frue Kirke.

 

Siiigurd……vil du ikke godt fortælle en historie?, spurgte Snapper fra kanten af prædikeestolen.

Og det ville Sigurd meget gerne.

Helt fra verdens begyndelse, da alt var mørke, til påskens budskab om håb og frelse.

Og der blev lyttet, sunget, grinet og hygget sig i flere timer, da Sigurd Barrett var på besøg i Vor Frue Kirke i Svendborg og fortalte bibelhistorie sammen med Snapper. Børnekor fra hele Svendborg Provsti sang med, mens søskende, forældre samt bedsteforældre i alderen fra 14 dage til 77 år nød de tre timers sang og musik. Alle jublede og klappede i takt til sang og musik, lyttede til fortællingen om Noah og Jesus og gættede med på Sigurd og Snappers ordleg om ord og begreber. 

Ved hver af de tre forestillinger kom der nye og forunderlige forklaringer på svære ord og begreber – et mirakel  kunne være alt fra skolefri på en fredag til en ost, der dumpede ned i et musebo.

– Det var en fantastisk dag i Vor Frue Kirke. Og det var dejligt at se det engagement, der var for det fælles projekt for provstiets 28 sogne, fortæller organist Ida Hovalt, der var med til at arrangere eftermiddagen, sammen med en arbejdsgruppe fra Bregninge, Tved og Vor Frue sogne.

Forud for koncertdagen havde de enkelte kirkers børnekor hver for sig indøvede en række sange, inden de så blev samlet i Vor Frue Kirke i et stort fælles koncertkor til hver koncert. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php