225 til fødselsdagskoncert hos SEF

30. oktober 2013

225 deltog i fejringen af 1-årsdagen for Vores Lys.

 

SEF markerede 1-års dagen for indvielsen af domicilet, Vores Lys, med stærke tilbud og en yderst velbesøgt jazz & swing-koncert. 225 kunder havde tilmeldt sig koncerten.

 

Til tonerne af @BigBands versioner af ’All of me’, ’Don’t get around much anymore’ og ’For once in my life’ samt mange andre swingende ørehængere var rammerne for en hyggelig og festlig fødselsdag i går aftes i orden.  

Kl. 18.30 mødte koncertgæsterne frem til Vores Lys, hvor Vinspecialisten stod klar med et glas vin og formand for SEF’s bestyrelse, Guri Krøis, bød velkommen.

– Da vi sidste år indviede huset, talte jeg om det store arbejde og engagement, der var lagt i opførelsen af huset fra arkitekter, entreprenører, rådgivere samt ikke mindst fra håndværkernes side, og om at det fremover ville blive spændende at bringe liv ind i huset. Og jeg må sige, at i dag lever Vores Lys, lød det fra Guri Krøis, der herefter videregav stafetten til @BigBand.

Når SEF havde valgt @BigBand til at spille ved deres fødselsdagskoncert, skyldes det, at virksomhedens egen økonomichef, Tom Bak, gennem mange år har spillet trombone i orkesteret.

 

Et åbent hus
Forud for fødselsdagskoncerten er gået et år, hvor medarbejdere og kunder har taget Vores Lys rigtigt i brug.

– Med det nye domicil fik vi mulighed for at samle alle medarbejderne og alle selskaber i SEF-koncernen under samme tag, og det har givet en helt anden dynamik i den måde, vi arbejder sammen på i dag, fortæller Adm. direktør Anders Banke.

Det er ikke blot medarbejderne, der er glade for deres nye arbejdsplads. Også kunderne i det sydfynske område har fået mulighed for at komme i dialog med SEF – og den benytter de sig af.

– Da vi indviede domicilet for et år siden, gjorde vi det med åbningstilbud, hvor folk stod i kø fra morgenstunden. Det har vi så siden fulgt op med en lang række kundearrangementer, og derudover er der kunder i vores Butik hver eneste dag, så man kan roligt sige, at vores ambition om at skabe et åbent hus er blevet indfriet, supplerer Markedschef Claus Holm Andersen.

Claus Holm Andersen benyttede også fødselsdagen til at lancere et helt nyt samarbejde med Vinspecialisten, hvor hver kunde, der skaffer en ny kunde til SEF, kan hente en god flaske vin hos Vinspecialisten.

 

Populær koncert
Det var tilfredse fødselsdagsgæster, der forlod koncerten omkring kl. 21.30.

– Det har været en meget hyggelig aften, og musikken har været fremragende – og det har været en god måde at møde folkene i SEF på, fortæller Bent Nygaard, der har været kunde i SEF i 15 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php