Giant Steps serverer eventyrlig sigøjnermusik

27. september 2008


Donau Swing & Special Guest Lelo Nika leverer spændende og medrivende
sigøjnermusik på Arne B. lørdag 04.0ktober

Arr: www.giantsteps.dk

Rytmisk Musikforening Giant Steps serverer lørdag d. 4. oktober kl. 14.00 en eventyrlig buket af smuk, hjerteskærende, festlig, farverig og løssluppen sigøjnermusik i selskab med Donau Swing & Special Guest  Lelo Nika Der er dømt fornem underholdning fra første minut, når Donau Swing sætter instrumenterne i svingninger og præsenterer deres blanding af sigøjnernumre fra Balkan og Østeuropa blandet med det improvisatoriske element fra den franske sigøjner-jazz, er man simpelthen bare i godt selskab.  To af landets fremragende violinister står i front – Kristian Jørgensen som mange vil kende fra jazzens verden og ikke mindst fra Tango Orkestret samt Mette Smidl, der om nogen har rødderne godt plantet i sigøjnertraditionen.  Med på turen til Svendborg er ingen ringere end den serbiskfødte harmonikaspiller Lelo Nika – en sand virtuos – en gudbenådet verdensmusiker uden overdrivelse, som konstant er på udkig efter nye musikalske udfordringer.  Alle tre bliver akkompagneret af Øyvind Ougaard utæmmelige harmonika og Fredrik Damsgaards klippefaste kontrabas. 

Koncerten finder sted på Arne B, Vestergade 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php