Magnus Fra Gården tager en tur til Svendborg

30. september 2008


Torsdag den 2.oktober præsenterer musikforeningen Giant Steps
vinderen af dette års Ung Jazz konkurrence “Magnus Fra Gården”
ved en koncert på Arne B.
www.giantsteps.dk 

”En stor koncertoplevelse. Humoristisk, festligt, frækt og uimponeret, hårdt svingende og rytmisk avanceret. Bandet Magnus fra Gården leverede et overbevisende sæt!  De har et kolossalt potentiale for fremtiden, lefler ikke for publikum.” Sådan nogenlunde lød ordene fra dommerkomiteen under dette års Ung Jazz konkurrence, da vinderprisen velfortjent blev overrakt til de 5 fantasifulde og teknisk overlegne musiktalenter fra Esbjerg.  Nu er de stolte gårdmænd fra Vestjylland klar til at tage turen over bæltet for at sætte et kraftigt aftryk i den sydfynske muld. Det sker torsdag d. 2. oktober på Arne B,hvor musikforeningen Giant Steps mere end glæder sig til at præsentere det nye unge superhold for svendborgenserne. 

Magnus fra Gården har gjort op med trættende bebop-soli, de genkendelige ottendedele og i stedet implementeret gennemkomponeret punk-jazz i afmålt dosis. Uden at gå på kompromis med sammenspillet, den tekniske kunnen samt den udfordrende instrumentation har orkestret for længst valgt kedeligjazzen fra og sat strøm til et overflødighedshorn af balkan, indierock og arabermuzak; mens der ved enhver koncert bliver gået til den med et vognlæs af energi i et højpotent sceneshow.   De medvirkende er Lars Bech Pilgaard: guitar, Henrik Melbye: sax, Magnus Bak: trombone, Rune Jakobsen: bas og Casper Mikkelsen: trommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php