SEF var i gavehumør

20. februar 2014

Jesper Rasmussen fra Thurø var den heldige vinder af et rejsegavekort til FDM Travel, da SEF trak lod blandt alle nyhedsbrevsmodtagere. Kunde- og Markedschef Claus Holm Andersen fra SEF overrakte gavekortet.

 

Jesper Rasmussen fra Thurø blev den heldige vinder af et rejsegavekort til FDM Travel. Alle, der abonnerer på SEF’s nyhedsbrev, deltager i konkurrencen om præmien.

 

Fredag den 14. februar blev Jesper Rasmussen udtrukket blandt de mange modtagere af SEF’s nyhedsbrev, og den 17. februar fik han overrakt sit rejsebevis på 2.500 kr. fra FDM.

– Jeg er top-glad, og satser på at familien og jeg tager til et badeland i Nordtyskland i forbindelse med påskeferien, fortæller Jesper Rasmussen.

 

Nyheder er populære
Det er blot 6 måneder siden, SEF lancerede sine elektroniske nyhedsbreve og åbnede for tilmeldinger, og siden da har mere end 4.000 forbrugere meddelt, at de ønsker at modtage nyheder og opdateringer om alt det, der handler om el, naturgas, fibernet og TV.

– Vi ønsker ikke at bombardere kunderne med mails, så 4-6 gange om året, kan de tilmeldte forvente at modtage en nyhedsmail fra os. Den vil indeholde et mix af stærke tilbud, nyheder, gode tips, invitationer, og forbrugerinformation samt konkurrencer, fortæller Kunde- og Markedschef Claus Holm Andersen, der er ansvarlig for de elektroniske nyheder fra SEF.

Også vinderen af rejsegavekortet er glad for nyhederne fra SEF:

– Jeg synes, det er fint, at man bliver holdt ajour med, hvad der sker på fiber såvel som energiområdet – det er jo et vigtigt områder for os alle sammen, forklarer Jesper Rasmussen, der er både fiber og el-kunde hos SEF.

En gang om året trækkes der lod om et rejsegavekort, og hvert kvartal er der mulighed for at vinde præmier fra SEF’s andre samarbejdspartnere fx Vinspecialisten, fitness.dk, El-Gården, m.fl.


Tilmeld dig – og vind
Vil man være den heldige vinder næste gang, SEF trækker lod om spændende præmier, så kræver det blot en tilmelding til SEF’s nyhedsbrev, og det sker med et par klik på forsiden af sef.dk. Man kan til enhver tid let og enkelt framelde sig nyhedsbrevet igen – det sker på sef.dk under selvbetjening.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php