Carpark North i Borgerforeningen

23. februar 2014

 

Carpark North

Borgerforeningen – torsdag den 27.februar kl.20:30

Billetpris 225 kr. ekskl.gebyr

 

Selvom Carpark North ikke når at få hele albummet klar til efteråret, så er der dog allerede til september nyt musik til de sultne fans. Der er samtidig tale om karrierens første udgivelse, hvor de tre er blevet til fire. Singlen hedder ”32” og gæsten er Alphabeat sangerinden, Stine Bramsen.

 

– Enkelte vil måske tænke, at vi er et umage par. Hun kommer fra et popband. Vi er et rockband. Men det har længe været et ønske for os, at lave noget med netop Stine, da hun synger fantastisk”, fortæller Lau Højen om samarbejdet og fortsætter: Første gang Stine’s åbenlyse talent ramte mig, var til et TV show, som vi spillede til for to-tre år siden. Alphabeat skulle optræde til samme show, og jeg var i salen under deres lydprøve. Her blev jeg ramt af den imponerende vokal, der kom ud af det lille smukke væsen. Stine udstrålede samtidig en fantastisk ro på scenen, og jeg tænkte, at hende gad jeg godt lave noget med en dag. Det sker så nu.

 

Singlen ”32” udkommer den 9. september og koncerten i Borgerforeningen er 27. feb. 2014.

Billetter kan købes i Kulturbutikken i Borgerforeningen, på Billetexpressen og Sydfynsbilletten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php