Manden bag smilet

26. februar 2014


(Foto: mitsvendborg.dk)

 

De fleste af os kender ham. Han kan være en del af vores dårlige samvittighed eller redningsmanden efter en lang arbejdsuge i stress og jag. Hjemme hos os går han under navnet Pizzamanden. Men hvem er han egentlig den smilende og arbejdsomme mand på Pizza La Bella.

 

AF BO HANSEN

 

Han er et studie i god service. Han glemmer ikke slikpindene til ungerne midt i beslutningerne om champignon, chilli eller hvidløg. Navnet på Pizza La Bellas telefonpasser og frontfigur er Salih Keskin. De fleste af os er sikkert af den opfattelse, at han er forpagter af stedet, men sådan forholder det sig ikke. Faktisk er jobbet blot et bijob. Til hverdag arbejder han på et lager i Odense, hvor han bor med sin kone og fire børn. Han kom som 10-årig til Danmark i 1977 fra det nordlige Tyrkiet, hvor han voksede op i oplandet til storbyen Trabzon ved Sortehavet.

Jeg peger på den store ovn i lokalet og når ikke at sige noget inden Salih udbryder i et ”nej, nej, nej”. Han kan simpelthen ikke lave pizzaer. Han gestikulerer ivrigt med armene, imens han forsikrer om, at det slet ikke går med ham i pizzabagningens ædle kunst. Salih Keskin kan tale med folk og servicerer dem, det er derfor han er ansat på Pizza La Bella. Det har han i øvrigt været siden stedet åbnede for små 13 år siden.

Salih er en flittig mand. Efter lange dage på hans primære arbejde starter han bilen og kører fra hjemmet i Odense til Vindeby for at tjene lidt ekstra. Det er også en nødvendighed, da han skal forsørge kone og fire børn på 1, 3, 5 og 15 år. Hans kone kom først til Danmark for syv år siden og han sætter en ære i, at de ikke skal modtage overførselsindkomst fra den danske stat.

Så nu ved vi det – os tøsinger – og næste gang en af os står på Pizza La Bella en fredag ved spisetid, så er navnet ikke Pizzamanden, men Salih Keskin.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php