Single Dancing på Harders lør.04. oktober

1. oktober 2008


www.harmonien.net

SINGLE DANCING – fest for singler.
 
Lørdag d. 4. oktober 2008 kl. 20 åbner Harmonien endnu engang dørene op til dans i Harders og hygge i caféen. Aftenen starter i caféen, hvor Sanne, Lis og Peter vil sprede god stemning med deres musikalske indslag. Senere spiller et af Svendborgs lokale bands op til dans.

Kom og vær med til at fylde dansegulvet. Og prøv lykken… Single Dancing er for singler +35, der gerne vil møde ligestillede. Arrangementet foregår i en afslappet atmosfære. Med intim caféstemning og svedige rytmer til den fede dansemusik. Det er 5. gang, der afholdes Single Dancing. Årets sidste Single Dancing finder sted d. 15. november.
 
Med venlig hilsen
Annette Bredahl, Keld Edelbo, Per Rasmussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php