1857 P-pladser i centrum af Svendborg

13. april 2014

Der er masser af ledige parkeringspladser at finde i Svendborg midtby.

 

865 gratis parkeringspladser.

548 offentlige betalings-parkeringspladser

444 private betalings-parkeringspladser.

 

I alt 1.857 parkeringspladser i centrum af Svendborg.

 

Sådan tegner billedet sig, når bilister skal finde en parkeringsplads, når de skal handle i Svendborg eller har brug for en parkeringsplads, når de skal i biografen, teatret eller blot ud at gå en tur i byen.

 

– Det kan altid diskuteres om det er mange eller få parkeringspladser. Jeg håber da, at pjecen vil være med til at synliggøre de mange  parkerings-muligheder vi trods alt har i Svendborg, siger Birger Jensen (V), formand for Miljø-, klima og trafikudvalget i Svendborg Kommune.

I en ny pjece ”Parkeringspladser i Svendborg Midtby”, der netop er sendt på gaden, er parkeringspladserne tegnet ind på bykort over Svendborg Centrum. Også med angivelse af hvor mange parkeringspladser, der er til rådighed på de enkelte steder. Fælles for parkeringspladserne er, at de alle sammen ligger i rimelig gåafstand – fem-syv minutter – til centrum.

 

– Så selv om de allermest centrale parkeringspladser i øjeblikket er gravet op i forbindelse med ombygningen af Torvet, er det min opfattelse, at folk sagtens kan finde en parkeringsplads i centrum af Svendborg, siger Birger Jensen.

Pjecen ”Parkeringspladser i Svendborg Bymidte” udleveres gratis fra forretningerne i centrum af Svendborg, på biblioteket samt i Borgerservice-butikken på Svendborg Rådhus.

Den kan også downloades på Svendborg Kommunes hjemmeside

Et svar til 1857 P-pladser i centrum af Svendborg

  1. 23. juni 2019 at 14:52

    thank you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php