Mød Henrik Qvortrup i Borgerforeningen

25. april 2014

 

Foredrag med Henrik Qvortrup
Borgerforeningen den 1.maj kl.20:00

Billetpris 190 kroner ekskl. gebyr

Henrik Qvortrup er politisk redaktør på TV2, tidl. chefredaktør for Se & Hør, tidligere spindoktor samt politisk kommentator.

Henrik Qvortrup, født 1963, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han har været politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet. Tidligere medlem af chefredaktionen på B.T. Spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I næsten syv år chefredaktør på Se & Hør. I dag politisk redaktør på TV2.

Henrik Qvortrup er medforfatter til flere bøger – herunder en omstridt biografi om tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Han har undervist på Københavns Universitet i politisk kommunikation og er censor ved Danmarks Journalisthøjskole. Henrik Qvortrup er en hyppigt anvendt kommentator i såvel dagblade som på radio og i tv. Samtidig har han været fast paneldeltager i tv-udsendelsen “Jersild og spin”. Han er ydermere en meget anvendt og efterspurgt foredragsholder.

Henrik Qvortrup holder foredrag både om sig selv og sin karriere – men også om den politiske situation, om kommunikation og om spin. Men han er også en kompetent og kontant ordstyrer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php