Musikken kalder

27. april 2014

Formanden for Svendborg Musikråd Pia Blohm, inviterer sammen med rådets andre medlemmer til repræsentantskabsmøde onsdag d. 30. april kl. 16.30.

 

Svendborg Musikråd inviterer til repræsentantskabsmøde

 

Brænder man for musikken i Svendborg og er nysgerrig efter at høre, hvordan det står til lige nu på musikområdet, så kan det være en god idé at tage imod Svendborg Musikråds opfordring om at kigge forbi musikafdelingen på Svendborg Bibliotek onsdag d. 30. april kl. 16.30.

 

Her vil Musikrådet i forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde fortælle om sine mange aktiviteter, bl.a. om hvilke projekter/arrangementer rådet kan give tilskud til, ligesom der bliver rig mulighed for at bidrage med forslag og ideer til nye tiltag i Svendborg-musikkens by.

 

Musikbibliotekar Henrik Hagsholm indleder mødet med en lille rundvisning i den nyrenoverede musikafdeling og fortæller om, hvad biblioteket kan bidrage med i musikkens by

 

Musikrådet består af Michael Schlamovitz, Inger Allan, Jørgen Steen, Sophus Simonsen, Mathilde Kirknæs og Pia Blohm samt suppleanterne Mette Pilegård og Erik Jakobsen. I rådet sidder endvidere Thorkild Borup Nielsen som repræsentant for Svendborg Musikskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php