Gå på opdagelse med din smartphone i Det Sydfynske Øhav

1. juni 2014

 

Ny applikation til oplevelser i Det Sydfynske Øhav

 

Det lavvandede øhav, øerne, kysterne og bakkerne – tilsammen udgør de uden tvivl et af Danmarks bedste områder for aktivt fritidsliv. Det tiltrækker mange besøgende, men kan tiltrække endnu flere. For at synliggøre mulighederne i Øhavet udgiver Naturturisme I/S nu landets mest komplette applikation med en række helt nye funktioner.

Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav er det ultimative navigationsværktøj til folk med hang til oplevelser under åben himmel. Applikationen er det moderne kompas og viser vej, hvad enten man udforsker området som dykker, lystfisker, uv-jæger, wind- eller kitesurfer, kajakroer, hiker eller rytter. Hvor kan man som dykker for eksempel finde det perfekte dykkerspot eller et slæbested til båden, hvor kan kajakroeren overnatte på campingplads eller på primitiv overnatningsplads, eller hvor er de bedste strækninger for at fiske efter havørred?

Formanden for Naturturisme I/S, Jens Elmgreen glæder sig over den nye mobilapplikation:

– Det overordnede formål er at fremhæve de helt enestående muligheder, vi kan tilbyde i Det Sydfynske Øhav for aktive og autentiske naturoplevelser. Ud over at være et brugbart værktøj for dem, som allerede har fået øje på Det Sydfynske Øhav, så kan app’en forhåbentlig være med til at tiltrække endnu flere outdoor-entusiaster til området. Med app’en synliggør vi Øhavet som et mekka for de ”hardcore” udøverne. Dette vil trække interessen fra det bredere turisme publikum med sig. Der ligger store uudnyttede muligheder i kommerciel udvikling af turismen indenfor blandt andet kajak, dykning, lystfiskeri og ridning, siger Jens Elmgreen.

 

Brugeren af app’en får detaljerede kort, beskrivelser og billeder af hotspots, faciliteter og ruter, og en tydelig besked, hvis han/hun kommer nær Øhavets natur- og yngleområder indenfor beskyttelseperioderne. Som Jens Elmgreen tilføjer ”Brug og beskyttelse af naturen bør gå hånd i hånd. App’en viser vej til gode oplevelser i Øhavet. Men den sørger også for at fortælle, hvor naturen er særlig følsom og hvilke retningslinjer, man bør følge, når man færdes i den.”

App’en fungerer off-line, dvs. at både kort og informationer altid er tilgængelige, selv hvis man befinder sig udenfor telefondækning. Indholdet udvides og opdateres løbende med input fra brugere i området. Den nye Ourdoor Guide kan downloades gratis til både Iphone og Android telefoner. Applikationen er udviklet af Naturturisme I/S i samarbejde med lokale aktører og med støtte fra Friluftsrådet og Oplevelsesbaseret Kystturisme.

 

Download Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav:

 


Download til iPhone


Download til android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php