Velkommen

29. november 2007

Velkommen til mitsvendborg.dk

I august 2007 tog jeg initiativ til oprettelsen af dette web-forum, hvor borgerne i Svendborg kan følge og deltage direkte i debatten om byens udvikling. Formålet var (og er) at styrke og kvalificere den offentlige debat, information og vidensniveau.
Bloggen udviklede sig hurtigt til at skabe rum for en lang række forskellige temaer, som med den ene eller anden vinkel, synspunkt eller budskab tegner et billede af vores by Svendborg.

Kultur, erhverv, events, politik, netværks, illustrationer og meget mere er i dag emner, som er medvirkende til at gøre mitsvendborg.dk til et levende medie med udgangspunkt i den moderne kommunikationsform, uden begrænsning af tid og rum, men hvor alle kan deltage og dermed bidrage med input til byens udvikling.

Dette nye webdesign er udviklet med henblik på nye udfoldelsesmuligheder, bedre overblik for brugeren samt for at imødekomme de mange individuelle tanker og ideer, som bloggen med sin tilstedeværelse kan fungere som formidlingsorgan for.

Rigtig god fornøjelse

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Et svar til Velkommen

  1. 17. december 2007 at 19:05

    Fantastisk ide med sådan en blog. Som “gammel” Svendborg genser, er det da helt klart noget, at man har lyst til at følge.

    http://www.tinathomsen.wordpress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php