Foto på print

24. juni 2014

Det er blevet populært af få printet sine billeder på lærred, og der findes mange forskellige størrelser på lærreder.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der var engang, hvor vi hyggede os med at kigge i fotoalbum. Det gør vi stort set ikke længere. I dag ligger vores billeder i langt de fleste tilfælde på computeren, og der ligger de jo rigtig godt.

Men det behøver ikke at være sådan. Faktisk er der i dag rigtig mange muligheder for at printe sine gode billeder. Og hvorfor ikke gøre det i et stort format, hvis det rigtige billede det er der?   

 

Det tager en time
Den gamle analoge film til fremkaldelse er på vej ud. Man kan stadig få fremkaldt filmen, men det tager det meste af en uge. Et digitalt print klares på en time.

– Vi har mange kunder, som kommer ind med deres billeder på digitalkameraet og gerne vil have dem printet ud. Derfor har vi et klippekortssystem, hvor man køber for eksempelvis 500 klip og betaler kun en krone stykket pr. billede, fortæller Flemming Theilgaard fra Clik Svendborg. Og vælger man at få lavet et billede i større format, så kan det også klares.
– Har man taget et super godt billede, så fortjener det at blive vist frem. Og gerne i stort format. Vi oplever, at flere og flere får printet billeder i 40×60 cm. Og 50×70 kan vi også klare. Ja, faktisk kan vi printe billeder op til 1×30 meter. Det sker dog ikke så ofte, smiler Flemming Theilgaard og tilføjer, at de faktisk har haft en printopgave med et billede af en havkajak, som skulle printes i 1:1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php