Det behøver ikke at være kedeligt

28. juni 2014


 

Høstfest, udflugter, god mad og socialt samvær er nøgleordene i Thurø Pensionistforening

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Thurø Pensionistforening – ja, det lyder måske så gammelt og støvet, og det også mennesker som er pensioneret (alle slags pensionister), men det er på ingen måde kedeligt. Tværtimod. Det er udadvendte og glade mennesker fyldt med godt humør, som gerne vil mødes til samvær under mange forskellige former.

– Det er mennesker som ikke vil sidde derhjemme og have ondt af sig selv, fordi der ikke sker noget som helst. Tilværelsen behøver ikke at være sur og kedelig bare fordi man er pensionist. Hos os er det godt humør og glæde der hersker på vores møder. Jeg kan kun sige: prøv det, lyder opfordringen fra Ida Sørensen som er formand for Thurø Pensionistforening.

 

Noget for alle
Hver anden torsdag i måneden mødes foreningen fra klokken 14 – 16 i lokalerne ved siden af præstegården. Her bliver der hygget og snakket og planlagt forskellige arrangementer i Thurø Pensionistforening.

– Vi har mange forskellige arrangementer, sioger Ida Sørensen og nævner i flæng kan foredrag, film, musik, fremvisning og prøvning af el-scootere, høstfest med spisning og underholdning. – Og herudover har vi også en del udflugter hvor vi blandt andet har været på Ditlevdals Bisonfarm, Johs. Larsen museet i Kerteminde, Kongsdals åbne have, tur til Naturama, De vilde heste på Langeland, løvfaldstur til Hindsgavl Slot, og det er kun et lille udpluk af de mange ture, fortæller Ida Sørensen – og tilføjer, at der altid sluttes af med en god middag.
I år går turen til Farvergården i Kerteminde, som er en del af Østfyns Museer.
– Vi kører altid ad smukke veje for at få de dejlige naturoplevelser med. Ikke noget motorvej hvis vi kan undgå det. Og i år slutter vi på Majorgården med en god middag, smiler Ida Sørensen

Efterårsprogrammet er heller ikke kedeligt. Den anden torsdag i oktober holder foreningen “oktoberfest”, hvor man mødes i lokalerne ved præstegården med middag fra Skipperkroen og underholdning af Gudbjerg Trioen. I November fremvises to gamle Thurøfilm, og Kjeld Berg Rasmussen vil fortælle om Thurø .

– I december har vi traditionen tro julemøde med julesange og salmer, julehistorie, julelotteri gløgg og æbleskiver. Som oftest deltager præstefamilien – store som små – også i julemødet, hvis arbejdet tillader det, slutter siger Ida Sørensen.

 

Skulle du skulle have lyst til at være medlem af Thurø Pensionistforening, som er for alle typer af pensionister, så koster det 75 kroner årligt. Henvendelse kan ske til:

formand Ida Sørensen på telefon 62 20 70 02 eller til næstformand Britta Løffgren tlf. 36 44 66 43 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php