Kulinarisk Fødevaremarked gjorde det igen

29. juni 2014

(Foto: mitsvendborg.dk)

Se alle billederne

 

Svendborg midtby viste igen sine udfoldelsesmuligheder, da Kulinarisk Fødevaremarked for 14.gang løb af stabelen her i week-enden

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Vejrguderne holdt sig nogenlunde i skindet, og lod regnsluserne være lukkede her i week-enden over Svendborg. Og heldigvis for det. For det gjorde måske, at godt 1000 mennesker flere end sidste år valgte at besøge Kulinarisk Fødevaremarked i Svendborg midtby lørdag og søndag. Mere end 16.000 var gennem billetlugerne, lyder vurderingen fra Kulinarisk Sydfyns leder Mikael Hansen.
Det er 14.år at Kulinarisk Sydfyn arrangerer det store fødevaremarked i Svendborg, og fjerde gang at det foregår i Svendborg midtby. Og selvom Torvet i år ikke kunne benyttes til boder, så tegner der sig et tydeligt billede af, at Svendborgs bymidte kan rumme sådanne større arrangementer – også uden at give store trafikale parkeringsproblemer.

 

Minister, ost og grill
Fødevareminister Dan Jørgensen (S) skød det hele i gang og åbnede lørdag formiddag Rådhusgården, Centrumpladsen, Krøyers Have, Ramsherred og Teatergade for to dage med fødevaremarked i Svendborg, hvor 123 boder, hvoraf de 62 var lokale producenter fra Fyn, præsenterede et bredt kulinarisk udvalg at diverse lækkerier.

Både DM i Grill og Nordisk Ostefestival var igen i år at finde på fødevaremarkedet.  Centrumpladsen udgjorde rammerne for det officielle Danmarksmesterskab i Grill med både en fag-jury og en folk-jury.
Nordisk Ostefestival var i år med blandt andre kokkene Søren Gericke og Claus Holm som dommere. 
Her blev de nordiske oste sat i højsædet, og den bedste ost opstillet i  konkurrencen. 

 

Læs også: Kræs for sanserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php