Find årets musiktalent 2008

9. oktober 2008


Sangtalentet Sofie Ljungdahl fra Svendborg
musikskole vandt musik talentprisen i 2007

Svendborg Musikråds hjemmeside

Se videoklip med Sofie Ljungdahl her

Selvfølgelig har Svendborg, musikkens by en musikpris. Og hvem den skal gå til, er der igen mulighed for at være med til at afgøre. Alle i kommunen kan deltage og hermed få indflydelse på, hvem der skal have et musikalsk skulderklap. Det var politikerne i Udvalget for Kultur og Planlægning, der i 2007 fik idéen til en årlig musiktalentpris – og samme år udpegede Svendborg Musikåd med hjælp fra byens borgere sangtalentet Sofie Ljungdahl, som den første prismodtager. Prisen skal gå til en ung musiker eller sanger, der er bosiddende i Svendborg Kommune og har gjort sig ekstraordinært bemærket som et stort musikalsk talent – endten inden for det klassiske eller rytmiske område. Man kan højst indstille én kandidat, og indstillingen skal være begrundet samt indeholde relevante data om kandidaten. Svendborg Musikråd, der skal have forslagene i hænde senest d. 2. november, udpeger også denne gang den endelig kandidat – og Udvalget for Kultur & Planlægning vil herefter overrække prisen på 5.000 kr. til vinderen ved en festlighed i Byrådssalen sidst på året. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php