Hansted præsenterer: Hansted Live 2014

22. juli 2014

 

Hansted gentager successen fra sidste år, og holder fest i gården.

 

– Som nogen måske lagde mærke til, afholdte vi sidste år for første gang musikfestival, i Baagøes Gaard i Vestergade. Det var nogle rigtigt hyggelige dage hvor mange benyttede lejligheden til at nyde de hyggelige koncerter i charmerende omgivelser og arrangørerne fra Hansted kunne præsentere et lille overskud da arrangementet var gjort op på trods af et budgetteret underskud på 35.000,-, lyder det fra Lars Skovmand, som er den ene restauratør af værtshuset Hansted i Vestergade

Læs også: Gratis festival til folket

Hansted præsenterer derfor i år et endnu større program hvor nationale kunstnere som The Blue Van & Thomas Buttenschøn giver gratis koncerter. Gratiskoncerter er der faktisk mange af, og fra onsdag d. 30/7 til lørdag d. 2/8 er der helt præcist, 18 koncerter som bliver leveret af intet mindre end ca. 50 musikere og alle koncerter er som sagt helt gratis.
– Musikbudgettet er i år på ca. 150.000,- så vi håber at folk tager godt imod koncerterne og køber lidt øl i baren, siger Lars Skovmand
Musikprogrammet kan ses her på mitsvendborg.dk og på www.hansted.nu eller på Facebook under Hansted Live 2014.

Non-profit fest
Hansted Live festivalen startede i 2013 da Svendborg Festdage blev slået sammen med Svend Prisuddelingsfesten. Arrangørerne mente at den musikkulturelle del af Svend Prisen var for lille og ville derfor vise at man med hjælp fra lokale musikere, sponsorer og ildsjæle godt kunne tilbyde Svendborgenserne gratis koncerter uden at skulle tjene penge på arrangementet. Når der kun er plads til ca. 300 mennesker i Baagøes Gaard vil der uden tvivl være koncerter hvor alle ikke får plads men det må vi betegne som et luksusproblem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php