Svendborg-coach skaber personlig udvikling på TV

9. oktober 2008


Tv2Fyn følger de kommende søndage en række
fynboers arbejde med personlig selvudvikling, og
serien følger blandt andre coach Janni Vindelevs
arbejde med en gruppe medarbejdere fra Middelfart Sparekasse.
Foto: Geir Haukursson
www.vindelev.com
Svendborg-coach skaber personlig udvikling på TV e
n ny dokumentarserie på TV 2/Fyn følger de kommende søndage sydfynske Janni Vindelev i hendes arbejde med at udvikle en gruppe bankmedarbejdere.
Det handler om at turde bruge sin egen styrke, kommunikere med hjertet og rose kollegerne, når Janni Vindelev underviser medarbejderne i Middelfart Sparekasse.

Janni Vindelev er selvstændig coach i Svendborg, og TV 2/Fyn følger blandt andet hendes arbejde de kommende seks søndage i serien ”Nye veje”.  Serien sætter fokus på en række fynboers jagt på personlig selvudvikling, og her er Janni Vindelevs kurser et af værktøjerne.
Middelfart Sparekasse er i flere år blevet kåret som en af både Danmarks og Europas bedste arbejdspladser. Den proces har Janni Vindelev været medvirkende til , blandt andet med sit kursus ”Nærvær – Ligeværd og Personlig kommunikation”, der hjælper kursisterne med at være tilstede og kommunikere ærligt og tydeligt.
Serien ”Nye veje” følger medarbejdernes udvikling på det vigtige intro-kursus for sparekassens nyansatte.

– Det kan være svært at huske, hvad vi inderst inde vil, når vi har en travl hverdag. Derfor er det nødvendigt at få kontakt til vores følelser, så vi ikke brænder ud. Vi har brug for at kunne sige til og fra, og vi skal kunne mærke os selv. Ellers risikerer vi at blive ramt af stress, fortæller Janni Vindelev.

44-årige Janni Vindelev er fra Langeland, og hun er uddannet i bankverdenen. En karriere som bankassistent i Langelands Bank og personaleansvarlig i Nordea Rudkøbing blev i 2000 springbrættet til en selvstændig karriere for den sydfynske ildsjæl. Janni brænder for af at få andre mennesker til at vokse og udvikle sig, og med virksomheden Vindelev.com tog hendes eget liv også en drejning.
I dag bor hun i Svendborg og arbejder for en lang række forskellige virksomheder og myndigheder. Hun holder også stillekurser, de såkaldte Silent Retreats og åbne lederkurser.
Serien og Janni Vindelevs arbejde kan ses på TV 2/Fyn søndag kl. 19.30.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php