Få fingre i SVEND14s spændende program

30. juli 2014


 

Så er SVEND14s program klart, og du kan glæde dig til en festlig uge med masser af spændende filmvisninger, børneaktiviteter og kulturelle arrangementer.

 

Fra i dag er det muligt at kaste sig over SVEND14 Danmarks Film‐ og Kulturdages program på hjemmsiden www.svendfilmfest.dk.  Det bliver en uge fyldt med filmarrangementer i alle dens afskygninger.

 

Musik og film
Filmfesten bliver sparket i gang fredag d. 22. august med en stor åbningskoncert med TV2 og Rasmus Walter på Valdemars Slot på Tåsinge.

Lørdag d. 23. august vises Adams Æbler som Open Air film i Krøyers Have. Filmen er en FilmFyn‐produktion og er blandt andet optaget i Svendborg.

 

Fokus på børn
Weekenden d. 23. og 24. august er sprængfyldt med sjove arrangementer for børn og unge, hvor der blandt andet bliver vist Open Air film, afholdt gyserworkshop på Svendborg Bibliotek, hvor børnene selv er med til at lave film, afholdt Star Wars‐ koncert i Borgerforeningen og meget, meget mere.

 

Mangfoldig folkelighed
Et gennemgående tema i SVEND14s program er, at folkelighed er mangfoldighed. Derfor er SVEND14s program fyldt med mange forskellige filmvisninger, som henvender sig både til dem som elsker et godt grin og dem som holder af en skæv arthouse film.

 

Besøg af filmbranchen
Søndag d. 24. august ankommer filmbranchen til Svendborg, hvor de holder deres årlige filmtræf, diskuterer filmstrategier og filmforlig og gennemser de film, publikum skal glæde sig til at se i biograferne til efteråret.

De efterfølgende 4 dage foldes den filmfaglige palet ud. Filminstruktør Ole Bornedal og andre brancheprofiler gæster Svendborg ligesom Den Danske Filmskoles nye rektor, Vinca Wiedemann, mødes med unge fynske filmtalenter.

 

SVEND PRISEN
Torsdag d 28. august uddeles SVEND PRISEN på Centrumpladsen. Her vil det være mulig at komme helt tæt på filmstjernerne, som er i byen for at deltage i årets største filmfest.

SVEND‐ugen slutter af fredag med ”Den store filmgalla‐koncert” med blandt andet Clemens og Dicte.

 

Torsdag d. 7. august udkommer det trykte program til Gammel Torvedag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php