Giant Steps kalder

14. oktober 2008


Foto af Peter Hellesøe
www.giantsteps.dk

Spil op, spil ud, spil løs! Opfordringen kommer fra Giant Steps, der er klar med sæsonens første Jam-arrangement torsdag d. 16. oktober på Arne B. Scenen er åben for alle efterårsferierende musikere og andet musikalsk godtfolk, der har lyst til at slå tonen an.
Og mon ikke – at det som så mange gange før bliver en af de aftener, hvor musikerne står i kø, og musikken nærmest vælter ud over scenekanten i ét non stop.  Der er som sædvanlig ingen snævre genre-grænser – alt er tilladt – bare man sætter gangi butikken og ikke er bange for at give det forhåbentlige veloplagte publikum én på opleveren. Den Odenseanske saxofonist Peter Hellesøe styrer løjerne og sammen med sine til tider ustyrlige legekammerater Allin Bang: klaver, Morten Jørgensen: bas og Nikolaj Bundtvig: trommer, indleder han seancen med en håndfuld af sine egne saftige jazzkompositioner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php