Evaluering af Cittaslowdagen 04.oktober

15. oktober 2008


Cittaslow sneglen som symbol på at vi skal “skynde os
langsomt” her i Svendborg. Kunstværket er lavet af
træskulptør Allan Bo Jensen, og kan ses i Krøyers have.

Der er kommet rigtigt gode, konstruktive indspil fra et møde på Færgegården i torsdags, hvor ca. halvdelen af “Tankegangen 2008`s” samarbejdspartnere havde mulighed for at møde op. “Tankegangen” er den gruppe af lokale aktører som planlagde de mange aktiviteter som forgik på Cittaslow dagen 04.oktober.
Svendborg Kommune har netop udsendt spørgeskemaer til evaluering af dagens forløb, hvor resultatet heraf forventes færdigt i uge 44, hvor du vil kunne se det her på mitsvendborg.

Dine kommentarer, input og bemærkninger er naturligvis også meget velkommen her på bloggen.

 

Et svar til Evaluering af Cittaslowdagen 04.oktober

 1. 15. oktober 2008 at 07:51

  Først vil jeg gratulere Svendborg med medlemskapet i Cittaslow. Det er veldig hyggelig at det også er medlemmer fra både Sverige (Falköping), Danmark og Norge i Cittaslow-bevegelsen.

  For tiden holder vi på å etablere et nettverk for Cittaslow i Norden.

  En Cittaslowdag i Svendborg er et veldig godt tiltak og er med på å synliggjøre arbeidet med Cittaslow overfor kommunens innbyggere. Det er veldig viktig å engasjere innbyggerne i arbeidet med Cittaslow. Det virker som om Svendborg har kommet veldig godt igang og har mye på gang. Viktig med lokal identitet, stolthet til plassen og lokale produkter. Positiv profilering er bra for å trekke til seg flere besøkende, men også for å gjøre innbyggerne mer stolte av stedet

  Ønsker Svendborg lykke til og ser fram til et godt samarbeid!

  Litt om Sokndal: Sokndal er den sørligste kommunen i Rogaland – 110 km sør for Stavanger og 150 km vest for Kristiansand. Kommunen har 3.250 innbyggere. Den største bedriften er bergverksbedriften Titania AS med ca. 260 ansatte. Sokndal ligger ved kysten, har også lakseelv og mange innlandsvann. Mange flotte turområder. Sogndalstrand – gammel trehusbebyggelse fra 1700- og 1800-tallet er blant de best besøkte reisemål i Rogaland. Ellers mange spennende severdigheter. Av det som vi har gjort i forbindelse med Cittaslow kan nevnes: Kurs i service og gjestfrihet, en årlig servicepris, en årlig pyntepris, begravelse av Janteloven som har fått egen gravstein, uke 39 arrangeres hvert år en Kjærlighetsuke, barneskolen som en en Cittaslow-skole og mye, mye annet.

  Velkommen til det gode liv i Sokndal!

  Med vennlig hilsen
  CITTASLOW SOKNDAL
  Nils Jacobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php