Ungekontakten indvies

1. september 2014

(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

Torsdag den 4. september 2014 kl. 15 indvies Ungekontakten i Svendborg Kommune.

 

Ungekontakten er skabt for at styrke den sammenhængende indsats for unge 15-30-årige, der har vanskeligheder og behov for en koordineret og tværfaglig kommunal indsats.

Det handler om at skabe de bedste muligheder for de unge, så de kan få en uddannelse og komme i beskæftigelse. Derfor er Ungekontakten placeret i SIMAC’s bygninger på A.P. Møllersvej 37 i nærheden af flere af Svendborgs ungdomsuddannelsesinstitutioner.

Selv om den officielle åbning først sker nu, har Ungekontakten allerede været i gang siden før sommerferien. Og mange unge har allerede besøgt Ungekontakten.
En af dem er 22-årige Michelle Paldan fra Svendborg.

 

– Jeg synes, der var rart at komme i Ungekontakten. Jeg var droppet ud af en uddannelse, og tog kontakt til Ungekontakten. Her fik jeg god vejledning. Således at jeg nu skal i gang på Svendborg Erhvervsskole på uddannelsen som kreativ maler. Men da jeg først kan komme i gang til november sørgede medarbejderen fra Ungekontakten for, at jeg kunne starte på linjen for bygningsmaler allerede til september, siger hun.

Borgmester Lars Erik Hornemann glæder sig over åbningen af Ungekontakten. Og især over placeringen midt i hele uddannelsesområdet omkring Svendborg Gymnasium og Svendborg Erhvervsskole.

 

– Jeg er sikker på, at vi på den måde kan få gavn af at have Ungekontakten i området, hvor unge i forvejen færdes. Der vil kunne opnås en synergieffekt blandt de enkelte uddannelsesinstitutioner og Ungekontakten, siger Lars Erik Hornemann.

Ungekontakten er bemandet med medarbejdere fra Jobcentret, UU-Center Sydfyn, Familieafdelingen, SSP og Socialfagligt Center.

 

Åbningen markeres den 4. september kl. 15.00, hvor bl.a. borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, og chefredaktør Troels Mylenberg, Fyns Amts Avis, holder taler.

 

Læs mere om Ungekontakten på www.svendborg.dk/ungekontakten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php