Jazzens frontkæmper besøger Svendborg

4. september 2014

Jazzpianisten Ole Matthiessen går på scenen sammen med sin kvintet torsdag aften d. 4. september på Giant Steps’ faste spillested Arne B.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps klar med stor jazzaften

 

Skal man nævne én person, der har kæmpet jazzens sag og brænder for genren er Ole Matthiessen ikke til at komme udenom. Han har udover sit virke som jazzpianist i et halvt århundrede været aktiv i et utal af sammenhænge senest med en komposition til sangerinden Sinne Eeg i forbindelse med Ben Webster prisuddelingen. Torsdag d. 4. september kl. 20 gæster Matthiessen Giant Steps sammen med sin kvintet Past & Present.

 

Aftenens ankermand er desuden en kendt mangeårig musikjournalist på diverse tidsskrifter og i DR, hvor han har produceret for Radioens Big Band og ledet DRs Jazz Live redaktion med optagelse og udsendelse af mere end tusinde koncerter. Dertil kommer bl.a. adskillige år som underviser i musikhistorie på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Nu er Ole Matthiessen imidlertid aktuel med eget band, som naturligvis boltrer sig med kompositioner skrevet og arrangeret af orkesterlederen selv. Et flot, medrivende udspil trækkende på den store akustiske moderne jazztradition – swingende, udadvendt vital og melodisk. Og så er der tillige fornem og knaldsolid opbakning fra nogle af dansk jazz’ stormestre, nemlig Jesper Løvdal: sax, Henrik Bolberg: trompet, Jesper Lundgaard: bas og Karsten Bagge: trommer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php