Gretelise Holm på Svendborg Bibliotek

5. september 2014

 

Journalist og forfatter Gretelise Holm besøger Svendborg Bibliotek onsdag d. 24. september kl. 19.30. Hun har i mange år skrevet både børnebøger og historiske bøger, men især krimierne om Karin Sommer har været populære i de senere år.

Gretelise Holms nyeste bøger handler om hendes eget liv. I den første Jesus, pengene og livet fortæller hun om sin families baggrund og om sin opvækst som nomadebarn i jyske landsogne. Men også om den første plads i huset og tiden som ung under ungdomsoprøret i 1968. Opfølgeren Kærligheden, kampen og kloden fra i år handler om hendes virke som engageret journalist, forfatter og debattør og om de mærkesager, som hun har kæmpet for i de seneste 50 år.

Aviserne har været overvældende positive i deres anmeldelser og skriver bl.a.: Bøgerne er muntre, humør- og tempofyldte og at det er en af de erindringsbøger, som bliver siddende i bevidstheden med en besættende styrke.

Billetterne kan købes på www.svendborgbibliotek.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php