Giant Steps byder på efterårets første Frokostjazz

5. september 2014

Søren Lampe og hans kvintet kan opleves lørdag kl. 14 på Arne B
www.giantsteps.dk 

 

Søren Lampe tænder lys over frokostbordet

 

Sangeren og entertaineren Søren Lampe har bikset en særdeles velsmagende frokostjazz sammen, når han lørdag d. 6. september for første gang gæster Giant Steps. Med en blød, swingende croonerstemme, et smittende humør og evnen til at få sangene ud over rampen er der lagt i ovnen til et par underholdende eftermiddagstimer.

 

Den erfarne og rutinerede hovedperson har flere udgivelser i bagagen, og det bliver naturligvis materiale herfra, som skal præsenteres. Numrene er hentet fra den store amerikanske sangbog, hvor både de hårdtslående numre og de stille ballader fortolkes, så de sidder lige i skabet. Men repertoiret består også af en række kendte danske sange fra Lampes seneste plade Jazz På Danska, der er en kærlig hentydning til Jan Johanssons Jazz på Svenska fra 1962. Koncerten byder desuden på fire suveræne jazzmusikere, hvis tekniske overskud og tætte sammenspil bakker de vokale udfoldelser op på fornemmeste vis. På scenen finder man bl.a. Svendborgmusikeren trompetisten Mads la Cour samt

Søren Møller, Morten Ankarfelt og Janus Templeton på henholdsvis klaver, bas og trommer.

 

Inden koncerten kl. 14 serverer Arne B som altid en lun frokostbuffet fra kl. 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php