Fed funk og sveddryppende souljazz

7. september 2014

Sangeren Niels HP fyrer op under soul- og funkgryden torsdag d. 11. september kl. 20 i musikforeningen Giant Steps
www.giantsteps.dk

 

Sangeren Niels HP er endelig tilbage i Svendborg

 

Så er der fed funk og sveddryppende souljazz i farvandet, for ingen dansk sanger kan sin Stevie Wonder og Earth Wind And Fire som Niels HP. Og så er han alligevel sin helt egen, der har noget på hjerte og kan levere den ene selfmade lækkerbisken efter den anden.

Torsdag aften d. 11. sept. er HP på plakaten i Giant Steps, og koncerten er naturligvis som altid henlagt til spillestedet Arne B i Vestergade.
 

Med en fortid i det legendariske funkband Ridin’ Thumb, som huserede på alle landets spillesteder i  80’erne og 90’erne, har Niels HP i flere årtier været med til at sætte en høj standard inden for genren. Hans smooth og groovy vokal bider sig fast og har betaget mange ved koncerter i både ind- og udland – ikke mindst i forbindelse med store roller i et utal af danske musikteateropsætninger. Den nye CD Bumby Road fra sidste år fik en flot omtale “førsteklasses soulkompositioner, der rummer både dansk og internationalt potentiale – formfuldendt udgivelse, der swinger”, skrev anmelderne bl.a. Nu kan det sydfynske publikum endelig opleve den karismatiske sanger, og med på turen er Niels HP’s faste bundsolide stab bestående af fremtrædende musikere fra den danske jazzscene. Og det drejer sig om Jacob Christoffersen: klaver, Vicky Singh: guitar, Fredrik Damsgaard: bas og Rasmus Lund: trommer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php