Dans for alle sanser!

8. september 2014

(Foto: Rico Feldfoss)

 

SART danseteater inviterer publikum med på en sanselig opdagelsesrejse i forestillingen SPIS BRØD TIL.
Premiere d. 9. september 2014 på BaggårdTeatret i Svendborg.

 

Et nyt samarbejde mellem gourmetkok Jeff Scott Foster og SART danseteater garanterer for, at alle sanser vækkes hos publikum. Danseforestillingen SPIS BRØD TIL tager i bogstaveligste forstand publikum med på en vandring gennem teatret. På tre scener med meget forskellige udtryk er der dans for øjet, livemusik for øret, og der bydes også på smagsprøver til ganen – dog uden et eneste stykke brød.

SPIS BRØD TIL handler om nydelse, men også om at være for rå til at blive spist. Om mennesker, der kan være lidt for naturlige og næsten ”uspiselige” for andre. En forestilling om mad som et billede på os selv og på vores fællesskab.

 

Om kok Jeff Scott Foster
Jeff har været i restaurationsbranchen i 25 år. Født og opvokset i England. Han begyndte sin karriere i London som ganske ung. Uddannet på den trestjernede Michelin restaurant Le Gavroche, og har arbejdet under kendte kokke som bl.a. Gordon Ramsey og stjernekokken Michel Michaud. I Svendborg er Jeff nok bedst kendt fra Restaurant 5 på havnen. Han driver nu Catering og Eventrestauranten Nr.5 i Gerritsgade.

 

Om SART danseteater
SART danseteater har siden 2011 arbejdet med at gå helt tæt på det moderne menneske med sanselighed, mad og dans. Kunstnerisk ledelse: Koreograf Sofie Christiansen. Om den seneste forestilling (Bagerst i Skuffen, 2013) skrev anmelderne bl.a.:

”Danseteatret SART viser med forestillingen præcis hvad dansen formår. En fantastisk opvisning i kropslig koordination og styrke og gode historier fortalt med nerve, humor og så mange lag af følelser, at det skrevne drama er i fare for at virke ensidigt, tamt og udlevet.” (fem stjerner) FAA, Iben Friis Jensen

 

www.sartdanseteater.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php