‘Ind i Musikken, Frank Zappa”

14. september 2014

 

Musikjournalisten Per Wium kommer til Svendborg igen. Sidste år fortalte han om The Beatles på et velbesøgt Svendborg Teater, og den 10. oktober kl. 19:00 gæster han ”Maskinen” på Dronningholmsvej 74 A. Denne gang fortæller Per om Frank Zappa, som Per Wium har fulgt siden 1970. 

Per Wium vil tage os med på en musikalsk rejse fra Zappa´s ”Mothers of invention” i midt-60´erne og frem til de sidste udgivelser før hans alt for tidlige død i 1993.

”Frank Zappa var det hele og kunne det hele. Pop, rock, jazz, avantgarde, moderne klassisk musik etc. Han beherskede det enkle og det dybt komplicerede, samt evnen til at skabe collage-musik med mange elementer. Desuden var han 20 skridt foran alle andre, når det gjaldt indspilningsteknik. Hans evner udi at kombinere live og studie-optagelser er aldrig blevet overgået”. 

Per Wium er kendt for sin levende fortællestilling rundt omkring i Danmark, når han i kulturhuse, foreninger og på biblioteker holder sine foredrag og fører os ind i musikken. Denne gang handler det altså om Frank Zappa. Der er kun plads til 80 mennesker på ”Maskinen” så der bliver nærkontakt mellem Per Wium og publikum. Spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php