Så er der efterårsfest i Tåsingehallen

9. september 2014


Peter og de andre kopier spiller til efterårsfesten i Tåsingehallen

 

Kom og gi` den gas med ”Kim Larsen og Gasolin´musik”

AF VAGN HANSEN

 

Sportens Venner Taasinge inviterer til stor efterårsfest i Taasingehallen lørdag den 20. september fra kl. 18.00 til 01.00. Og der er lagt op til en fest med masser af musik.
Hovedorkestret er Peter og de andre kopier, som er et landskendt kopiband der spiller Kim Larsen og Gasolin´musik. Orkestret spiller tre gange i løbet af aftenen.
I mellem sættene fra Peter og de andre kopier spiller det lokale band  ”Burning down the house”. Orkestret har blandt andet forsangeren Morten Møller med, og hvis nogen skulle være i tvivl om hvem han er, så er han også kendt fra bandet ”Acting Like Alex”. Morten Møller spiller guitar og synger under middagen.

Der er sammensat en menu bestående af røget laks, oksefilet og chokoladekage med is. Prisen for festen incl. mad og musik er 300 kr. Drikkevarer skal købes i hallen.

Bestyrelsen i Sportens Venner håber på et brag af en fest og har forsøgt sig med et nyt koncept for at få gæster til festen. Man har ”fundet 24 bordformænd”, som har fået til opgave at finde gæster til hver deres bord. Det er tanken, at bordformanden kort inden festen køber billetter til sine gæster, og bestyrelsen håber på en større spredning i gæsterne ved at anvende denne model. Bordformanden kontakter venner, familie, sportsvenner, arbejdskollegaer, naboer m.m.m.

Billetter til efterårsfesten kan endvidere købes i Landet og Sundhøj Brugs samt i Taasingehallens Cafeteria. Arrangementet kan endvidere ses i sydfynskalenderen og på facebook.

 

Sportens Venner Taasinge er en paraplyorganisation, som tjener og fordeler penge til fodbolden, håndbolden og gymnastikken på Tåsinge. Klubbens indtægtskilder er gennem årene kommet fra høstfesten i Lundbyhallen, loppemarked og bankospil, og senest har den nuværende bestyrelse i et par år arrangeret Tåsingeløbet i forbindelse Cykel- og løbemesse i Taasingehallen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php