Skærpede toner på Trollemose Plejecenter

11. september 2014

 

Instrumenter i det fri skal hjælpe som forebyggelse af ensomhed blandt ældre.

 

Der var indvielse for fuld musik, da beboerne på Trollemose Plejecenter torsdag den 28. august tog deres nye udendørs musikinstrumenter i brug.
En flok glade børn fra Poppellunden Børnehave og nærliggende dagplejere var med til at sætte takt og tone på begivenheden.

– Det var en dejlig dag, fortæller Sonja Find, der bor på Trollemose og som nu er nabo til de flotte instrumenter. Hun er tidligere dagplejemor og glæder sig over besøget af de meget unge musikanter.

– Der sker altid noget magisk når børn og ældre er samme, siger sektionsleder på Trollemose, Agnete Bille, og håber at havens nye trommer og xylofoner fremover kan trække spillelystne børn til fra området ved Gammel Skårupvej i Svendborg.

– De bliver brugt kan jeg se og der er noget skulptur over dem, fortæller en tilfreds Mogens Hansen fra brugerpårørenderådet på Trollemose om instrumenterne.

Instrumenterne er finansieret med hjælp fra foreningen Trollevenner, der med succes har søgt midler i Svendborg Kommunes pulje til forebyggelse af ensomhed blandt ældre.
Allerede fra første fløjt er de melodiske monumenter et hit, der tydeligt er kimen til både nærvær og samvær ved Trollemose Plejecenter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php