SART danseteater modtager donation fra Fonden for Fynske Bank

10. september 2014

 

En donation fra Fonden for Fynske Bank er en anerkendelse af SART danseteater som sydfynsk kulturambassadør.

 

SART danseteater er glade for at kunne meddele, at de har modtaget en donation fra Fonden for Fynske Bank lydende på 145.000 kroner.

SART danseteater er det første professionelle producerende danseteater på Sydfyn. Teatrets kunstneriske vision er at skabe danseforestillinger med en blanding af rå danseglæde, naivitet og nærvær. At skabe nærkontakt med publikum. Og at gå tæt på det moderne menneske med sanselighed, mad og dans.

 

Siden starten i oktober 2011 har SART danseteater produceret tre forestillinger, senest forestillingen SPIS BRØD TIL, som SART co-producerer med BaggårdTeatret i Svendborg. Forestillingen er et sanseligt møde mellem mad og dans, og udfolder sig med livemusik og nøje afstemte smagsoplevelser på tre scener indendørs og udendørs. Udover de specifikke forestillinger er SART en aktiv medspiller i forbindelse med eksempelvis udnævnelsen af Svendborg og Fåborg kommune til Dansefyrtårn samt med danseworkshops til skoler og institutioner.

Med sin base solidt forankret i Svendborg formår SART således at skabe moderne danseteater, som gennem co-produktion og turnevirksomhed også rækker udenfor bygrænsen, og derfor er det naturligvis en glæde at høste anerkendelse for indsatsen med at markere Sydfyn på landkortet.

Donationen fra Fonden for Fynske Bank glæder SART danseteater.

– Donationen fra Fonden for Fynske Bank betyder, at vi nu kan få mere ro til at koncentrere os om det kunstneriske indhold og dermed skabe forestillinger på endnu højere niveau til gavn og glæde for såvel Sydfyn som resten af landet, fortæller kulturproducent Anneline Köhler Juul, som sammen med koreograf Sofie Christiansen startede SART danseteater i 2011.

Fonden for Fynske Bank yder fortrinsvis donationer til idrætsaktiviteter og kulturelle aktiviteter. Gennem tiden har Fonden for Fynske Bank således spillet en væsentlig rolle i forhold til at støtte og styrke det kulturliv, som SART danseteater er en del af, og som Sydfyn er kendt og respekteret for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php