Ung jazz gi’r den gazz

23. september 2014

Det lokale band Prince Maniac afslutter aftenen med en omgang musikalsk galskab.
www.giantsteps.dk

 

Musikforeningen Giant Steps disker op med farverig musikfest

 

Der bliver tryk på musikkedlerne, når Giant Steps torsdag aften d. 25. september disker op med hele to koncerter på én aften. Publikum skal både møde vinderbandet af årets Ung Jazz-konkurrence det dansk-svenske band Musik För Hemlösa og trioen Prince Maniac bestående af lokale musikere.

 

Det eksplosive og energiske trekløver Müsik För Hemlösa stod i foråret på sejrskamlen ved finalen i den landsdækkende  talentkonkurrence Ung Jazz. I et propfyldt Copenhagen Jazzhouse gjorde bandets ekspressive udtryk, deres sammenspil og fællesskab på scenen og evnen til at fortælle en historie et særligt indtryk på juryen. Nu gæster de tre glade prismodtagere Giant Steps og går på scenen for at indlede torsdagens dobbeltkoncert  med deres egne enkle melodier påmonteret rå, legende improvisationer.

De medvirkende er Signe Emmelut: sax, Björn Petersson: bas og Amadeus Wedberg: trommer.

 

Herefter følger den unge lokale talentfulde og fremadstormende tangentspiller Jens Møller Jensen, der sammen med sine to knalddygtige sidemen guitaristen Nicolaj Dam og trommeslageren Gregers Møller Jensen sætter punktum for aftenen. De kaster sig over swingende, fede, syrede og groovy fortolkninger af udvalgte jazz- og bluesklassikere, og især numre fra de to yndlingsbands Ibrahim Electric og Astro Budda Agogo bliver taget under kærlig behandling. Energien bobler – gryden er konstant i kog – det oser af funky fest. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php