Giant Steps inviterer amerikansk stjernepianist til Svendborg

22. oktober 2008


Et flygel er ekstraordinært lejet til koncerten med den amerikanske
pianist og komponist Kenny Werner.

www.giantsteps.dk

Festivalens højdepunkt, storslående, betagende, svær at overgå – var nogen af de superlativer anmelderne benyttede, da den amerikanske pianist og komponist Kenny Werner sidste år gav koncert på Copenhagen Jazz Festival.  
Der er helt ekstraordinært lejet et flygel til lejligheden, og musikforeningen glæder sig over for første gang nogensinde at kunne invitere til koncert på Arne B med ordene: nu med flygel.  Torsdag aften d. 23. oktober
går det løs … 

Kenny Werners indgangsvinkel til musikken er intellektuel og søgende. Men samtidig præges hans spil af en ustyrlig lyst og vildtvoksende fantasi – det er evigt skiftende – over små funky-humoristiske stykker til gedigent medrivende nu-jazz. En dybt personlig kunstner der tillige besidder en stor del humor og et fantastisk swing.  Han har været medlem af orkestre ledet af Charles Mingus, Thad Jones, Archie Shepp, spiller fast sammen med Toots Thielemans, og gennem årene er der også blevet tid til at stå i spidsen for egne grupper.  Medspillerne ved denne koncert er danske – fem ypperlige musikere fra jazzverdenen, der matcher aftenens solist på bedste vis. Det drejer sig om Anders Banke: sax, Thomas Fryland: trompet, Daniel Franck: bas og Andreas Fryland: trommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php